Atasmoon FotoPages

By: Atas Moon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 13-May-2010 07:39 Email | Share | | Bookmark

Di awan
Landskap
Musim Bunga
View all 6 photos...
'Pabila kau Merenung Pada nya... Ku Rebah Ke Bumi...


Thursday, 13-May-2010 07:17 Email | Share | | Bookmark

malas nyer..
adoii
mama..
View all 6 photos...
Dont know nk write pe2 lg.. coz...just join last 2 day... pabila tahap kebosanan da hampir, maka mula la atasmoon ni mula nk berangan sampai ke bulan..hehe, cuba la nk mencari ape2 program or activity tuk hilang kebosanan... so, aku da find benda yang agak2 mengkhayalkan aku dari termanggu selain juga da dapat benda agak best( Nikon Camera D40) hehee...lepas ni dapat la corat-coretkan sedikit sebanyak mengenai aku dan camera ku..Yeahhh.. but... lum pandai lagi nk snap2 picture yang hebat...


Tuesday, 11-May-2010 15:41 Email | Share | | Bookmark

 
 
Saat ni... kira macam tak disangka leh pula sampai kt P.N nih..
Tiba2 awal pagi diarahkan ke sini, untuk Serah Tapak.. disebabkan nervous masa tu tggu orang.. atasmoon pun menghabiskan masa snap-snap dgn mini camera serbaguna versi handphone..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net